VAJZA VËMËNDJE! Këta meshkuj tradhtojnë më shumë, nuk janë ata që mendoni ju! – AlpeGossip
VAJZA VËMËNDJE! Këta meshkuj tradhtojnë më shumë, nuk janë ata që mendoni ju!

VAJZA VËMËNDJE! Këta meshkuj tradhtojnë më shumë, nuk janë ata që mendoni ju!

Është e njohur që varësia financiare nga dikush mund të ndikojë në ndjenjën e dominimit dhe barazisë në lidhje dhe ai person i cili është i varur financiarisht nga partneri e kompenson këtë në mënyra të pashembullta.

Nga ky mendim udhëhiqej ekipi hulumtues i cili ka zbuluar që kur femra fiton dukshëm më shumë sesa partneri, shanset janë më të mëdha që ai ta tradhtojë.

Hulumtimi i Universitetit në Connecticut ka zbuluar që meshkujt e moshës midis 18 dhe 33 vjeç, të cilët fitojnë shumë para tradhtojnë më rrallë, ndërsa meshkujt të cilët fitojnë dukshëm më pak se partneret e veta janë të parët që tradhtojnë.