VALENTINO PËRHAP DASHURI/ Koleksioni që na bëri të çmendemi dhe trendet që do shohim në 2020 - AlpeGossip
VALENTINO PËRHAP DASHURI/ Koleksioni që na bëri të çmendemi dhe trendet që do shohim në 2020

VALENTINO PËRHAP DASHURI/ Koleksioni që na bëri të çmendemi dhe trendet që do shohim në 2020

Robert Montgomery  na prezantoi  me një koleksion të dedikuar mirë, dashuri dhe fuqia  e rrobave për të përcjellë atë ndjenjë më të pastër për të gjithë njerëzit e fiksuar pas modës.

Dizenjuesi zgjodhi për koleksionine e 2020, rroba që do ju bëjnë të  ndiheni moderne duke iu referuar formave elegante, të coptuara,supet e pjerrëta, mbrapa paksa të rrumbullakosura këto ishin disa nga detajet që na bënë direkt për vete

Valentino është një ndër markat më prestizgjoze ku dallohet për elegancën dhe stilin unik të të thjeshtës  dhe nëse jeni adhurues të  Valentinos duhet patjetër të shihni koleksionine 2020.