Velinat e “Fiks Fare” si paskemi njohur mirë, flasin për njëra tjetrën dhe padashje zbulojnë prapaskenat e emisionit – AlpeGossip
Velinat e “Fiks Fare” si paskemi njohur mirë, flasin për njëra tjetrën dhe padashje zbulojnë prapaskenat e emisionit

Velinat e “Fiks Fare” si paskemi njohur mirë, flasin për njëra tjetrën dhe padashje zbulojnë prapaskenat e emisionit

Vangji tregon se kohën e kalojnë me kafe, darka dhe thashetheme.
“Unë kam qejf në fakt të bëj thashetheme, por Sonja nuk i ka qejf”, tregon Vangji.

Më tej, Vangji zbuloi se kush janë gjërat që nuk pëlqen te Sonja: “Nuk flet shumë, nuk është tip social dhe nuk i bën ushtrimet pak më butë për t’u përshtatur me mua”
Ndërsa gjërat që nuk i pëlqejnë Vangjit te Sonja janë fakti që flet shumë dhe përtesa në kërcim.

Velinat e “Fiks Fare zbuluan dhe arsyen e zënkave të tyre. “Zihemi me raste, zakonisht për veshjet. Të dyja e kemi këmbën numër 38 dhe kur vijnë një palë këpucë një numër më i madh, debatojmë se kush do i veshi. Në fund i vesh unë sepse unë toleroj gjithmonë”, tregoi Sonja. Duke treguar një difekt të televizionit pasi, të kërcesh me taka dhe me numër më të madh nga i joti, mund të bëjë që performanca që shfaq të jetë “skandal” dhe më keq akoma, të rrëzohesh.