Vëllai 10 vjet më i vogël i Sokol Ballës SHFAQET, dhe tregon SEKRETET që nuk i dinim për moderatorin... - AlpeGossip
Vëllai 10 vjet më i vogël i Sokol Ballës SHFAQET, dhe tregon SEKRETET që nuk i dinim për moderatorin…

Vëllai 10 vjet më i vogël i Sokol Ballës SHFAQET, dhe tregon SEKRETET që nuk i dinim për moderatorin…

Asnjëherë më parë nuk ishte shfaqur vëllai simpatik i Sokol Ballës. Rezari, 10 vjet më i vogël i bëri një videomesazh Kolit gjatë intervistës së tij në “Një kat më lart”

Shumë pak dimë për Kolin djalë, baba e për më tepër vëlla, po Rezari na i tregoi ca sekrete. Ai e quajti vëllain më të mirë në botë.

“A ka vëlla që për ditëlindjen e tij të bën dhuratë ty”, iu drejtua Ermalit, moderatorit të programit gjatë një momenti. Si vëllai më i madh Sokolit i është dashur të kujdeset gjithë jetën për Rezarin i cili i gjeti fare mirë fjalët për ta falenderuar në videon surprizë që i bëri Sokolit në emision.