VËMENDJE VAJZA! Këto janë trendet e buzëkuqëve për këtë vit (FOTO) – AlpeGossip
VËMENDJE VAJZA! Këto janë trendet e buzëkuqëve për këtë vit (FOTO)

VËMENDJE VAJZA! Këto janë trendet e buzëkuqëve për këtë vit (FOTO)

Tashmë është e ndaluar të thoni: nuk ka një buzëkuq për mua! Këtë vit do të gjitha nuancat e së kuqes, duke filluar nga ngjyra rozë e deri te ajo portokalli apo nud janë të lejuara. Një e lyer buzësh me ngjyrën lejla dhe ju do të ndjeheni tjetër njeri.