VEMENDJE VAJZA! Këto pesë aksesorë flokësh janë një “must” për ditët e plazhit – AlpeGossip
VEMENDJE VAJZA! Këto pesë aksesorë flokësh janë një “must” për ditët e plazhit

VEMENDJE VAJZA! Këto pesë aksesorë flokësh janë një “must” për ditët e plazhit

Gjatë verës, durimi për të krehur apo stiluar flokët është thuajse zero, prandaj duhen gjetur mënyra alternative që flokët të duken njësoj bukur si në plazh ashtu dhe në qytet. Këtë sezon, zgjidhja janë aksesorët e flokëve. Gjithçka që ju duhet për të qenë komode dhe për t’u dukur stil në të njëjtën kohë janë akesorët që do shihni më poshtë, të cilat do t’ju bëjnë të ndiheni super klas!

Që nga rrathët tipikë të viteve ’90-të deri tek llastiqet e flokëve që vajzat e Instagram-it po vendosin tani, zgjidhni të preferuarën tuaj dhe mos harroni ta fusni në çantën e plazhit.

1. Rrathët

Me ngjyra të hapura dhe tekstura të ndryshme, rrathët e flokëve do t’ju kursejnë shumë punë.

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

2. Shalli i flokëve

Ç’rëndësi ka si duken flokët poshtë tij?

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

3. Llastiqet e flokëve duken kështu!

Të mëdha dhe me ngjyra të ndezura.

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

4. Fjongot

Të gjithë do ta kenë mendjen tek fjongo që duket aq elegante vendosur pas flokëve. Mos ju ndani këtë vit!

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

5. Karficat

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

5 aksesorë flokësh që do t'ju duhen me vete në plazh

Burimi: Who What Wear