“VENDOSA TË NJOH NJË TJETËR…”/ Elhaidi pranon se ka tradhtuar ish-partneren e tij – AlpeGossip
“VENDOSA TË NJOH NJË TJETËR…”/ Elhaidi pranon se ka tradhtuar ish-partneren e tij

“VENDOSA TË NJOH NJË TJETËR…”/ Elhaidi pranon se ka tradhtuar ish-partneren e tij

Përgjatë realizimit të sfidës javore Elhanid Cufi pranoi përballë Monikës se kishte tradhtuar ish-partneren e tij.

Prova javore e vuri Elhaidin përpara përgjegjësisë për të deklaruar nëse e kishin tradhtuar apo kishte tradhtuar, teksa ai zgjodhi opsionin e dytë të kësaj pyetje.

Ishte një lidhje që ishte drejt përfundimit dhe unë vendosa të njoh një person tjetër“,- tha ai.

Pas kësaj përgjigjeje Monika nuk hezitoi të tregonte habi pasi mesa duket nuk e priste që Elhaidi të kishte kryer një veprim të tillë.

Konkurentët përgjatë kësaj jave janë ndarë në çifte dhe do duhet t’i përgjigjen njëri-tjetrit për pyetje të përgatitura nga ‘’Vëllai i Madh’’ dhe të tërhequra rastësisht nga konkurentët.