VENDOSIN PAQE PAS SHERREVE TË “BUJSHME”/ Iliri falenderon Donaldin: Kuptoi që nga fjalët kot… – AlpeGossip
VENDOSIN PAQE PAS SHERREVE TË “BUJSHME”/ Iliri falenderon Donaldin: Kuptoi që nga fjalët kot…

VENDOSIN PAQE PAS SHERREVE TË “BUJSHME”/ Iliri falenderon Donaldin: Kuptoi që nga fjalët kot…

Ilri dhe Donaldi janë dy nga banorët e Big Brother Vip që herë pa here kanë pasur konflikte me njëri-tjetrin, megjithatë ata tashmë kanë bërë paqe. Madje Iliri i dedikoi një falenderim Donaldit në kartolinën e tij për Ditën e Falenderimeve dhe banorët i duartrokitën fjalët e tij.

“Sot në ditën e falenderimeve, njeriu i parë që do takoj sapo të dal është nëna sepse më dha jetën, më dhuroi zanatin, forcën për t’u realizuar dhe gjithçka tjetër. Kjo nuk do të thotë që ata të tjerët nuk dua t’i takoj, do t’i takoj pas mamit.

Njeriu që dua të falenderoj në këtë shtëpi (se janë letrat e vogla dhe s’arrij t’i shoh) është Sabi dhe Arjola, për njerëzit që janë, për origjinalitetin që kanë dhe për dashurinë pa masë që i dhurojnë njerëzve në këtë shtëpi.

Njeriu që ka nxjerrë anët time më të keqe në shtëpi është Donaldi. Është Donaldi sepse… por duhet ta falenderoj sepse kuptoi që nga fjalët kot mund të preken gjërat më të shtrenja që ne kemi jashtë mureve të shtëpisë. Gjithashtu e falenderoj sepse kur njerëzit janë të mirë mund të fillojnë nga e para”, tha Iliri.