VETËM FUSTANI 4500 DOLLARË/ Sa kushtoi e gjithë veshja e Arbanës në natën e parë të festivalit – AlpeGossip
VETËM FUSTANI 4500 DOLLARË/ Sa kushtoi e gjithë veshja e Arbanës në natën e parë të festivalit

VETËM FUSTANI 4500 DOLLARË/ Sa kushtoi e gjithë veshja e Arbanës në natën e parë të festivalit

Arbana Osmani shkëlqeu në natën e parë të edicionit 61 të Festivalit të Këngës në RTSH. Arbana kishte zgjedhur të vishej e gjitha me rozë, me një fustan me mëngë të shkurtra, në formë golfi në pjesën e përparme, geta në po të njëjtën ngjyrë dhe këpucë të larta.

Vetëm fustani 4500 dollarë, sa kushtoi e gjithë veshja e

Veshja shumë e veçantë është e markës Valentino dhe fustani kushton 4500 dollarë, getat kushtojnë 300 dollarë dhe këpucët 1200 dollarë.

Vetëm fustani 4500 dollarë, sa kushtoi e gjithë veshja e

Vetëm fustani 4500 dollarë, sa kushtoi e gjithë veshja e

Vetëm fustani 4500 dollarë, sa kushtoi e gjithë veshja e