VETËM NJË THARËSE DHE SHISHE PLASTIKE/ Mënyra e re për të bërë kaçurrela që po çmend internetin – AlpeGossip
VETËM NJË THARËSE DHE SHISHE PLASTIKE/ Mënyra e re për të bërë kaçurrela që po çmend internetin

VETËM NJË THARËSE DHE SHISHE PLASTIKE/ Mënyra e re për të bërë kaçurrela që po çmend internetin

Nëse deri më tani keni kërkuar pafund mënyra për të bërë flokët me onde ose kaçurrela përmes bigudinave, mashës apo metodave të tjera, ju prezantojmë me teknikën më të re që është super e thjeshtëv që po bën xhiron e internetit.

Ju duhet vetëm një shishe plastike e prerë nga fundi dhe një tharëse flokësh që flokët të marrin formën e kaçurrelave.

Merrni shishen, fusni brenda një pjesë të flokëve dhe vendosni tharësen e ndezur tek shishja, nëpërmjet një të çare anësore. Kështu flokët do të nxehen dhe do të rrotullohen me shpejtësi nga forca e tharëses. Vetëm pak sekonda dhe flokët do të marrin formën e dëshiruar.

Pasi ta provoni do të falenderoni atë që e shpiku dhe neve që jua thamë…