Zbulohet rivaliteti mes dy prej motrave Kardashian! Kendall XHELOZE për jetën e Kylie-t – AlpeGossip
Zbulohet rivaliteti mes dy prej motrave Kardashian! Kendall XHELOZE për jetën e Kylie-t

Zbulohet rivaliteti mes dy prej motrave Kardashian! Kendall XHELOZE për jetën e Kylie-t

Epo ndodh shpesh mes motrash e vëllezërish të grinden çdo ditë edhe për gjërat më të vogla.

Por duket se Kylie dhe Kendall i çojnë zënkat e tyre në një nivel tjetër.

Dy motrat nuk mund të kalojnë dot një ditë pa u grindur me njëra-tjetrën për shoqërinë, të dashurit të tyre dhe sigurisht së fundmi për pasurinë.

Kendall pa dyshim ndihet inferiore për suksesin dhe paratë që motra e saj më e vogël po bën falë Kylie Cosmetics, dhe kjo sa e bën situatën akoma më të trazuar mes motrave.

Burimet pranë tyre tregojnë se Kylie dhe Kendall kanë qenë po kaq kompetitive me njëra-tjetrën që të vogla. Ato nukshkojnë fare mire sap o most ë ishin motra ato nuk do të pranonin të ishin aq shoqe me njëra-tjetrën.