ZBULOJINI TANI/ Zotërimi i botës është në dorën e këtyre shenjave të horoskopit – AlpeGossip
ZBULOJINI TANI/ Zotërimi i botës është në dorën e këtyre shenjave të horoskopit

ZBULOJINI TANI/ Zotërimi i botës është në dorën e këtyre shenjave të horoskopit

Natyra njerëzore është krijuar në atë mënyrë që dëshiron të më shumë për veten. Dhe për shumë persona, astrologjia është zgjidhja e shumë pikëpyetjeve.

Ekzistojnë disa të dhëna që tregojnë se Presidentët dhe liderët botërorë i përkasin dy shenjave të horoskopit, akrepit dhe peshqit.

Pothuajse të gjithë Presidentët e Shteteve të Bashkuara i përkasin këtyre dy shenjave. Vetëm tre Presidentë në histori i përkasin shenjës së binjakëve.

Ndërsa analiza e të dhënave nga “Vocativ” zbuloi se më shumë udhëheqës botërorë janë akrepët. Renditen rreth 22 liderë botërorë që i përkasin kësaj shenje horoskopi, e cila njihet për pavarësi dhe ambicie.