Zbuloni 4 trendet e getave që do të na bëjnë të dukemi më elegante dhe më të gjata – AlpeGossip
Zbuloni 4 trendet e getave që do të na bëjnë të dukemi më elegante dhe më të gjata

Zbuloni 4 trendet e getave që do të na bëjnë të dukemi më elegante dhe më të gjata

Ka dy lloj femrash: ato që jetojnë për sezonin e getave dhe ato që guxojnë duke nxjerrë këmbët pavarësisht se temperaturat janë të ulëta.

Nëse jeni pjesë e grupit të parë ashtu si ne, atëherë duhet të eksperimentoni me getat. Veç kësaj nëse zgjidhni getat e trasha do të dukeni më elegante dhe më të gjata.

Nga ngjyrat te dizajnët e ndryshme, këto janë 4 trendet që do t’i aprovonte edhe Carrie Bradshaw.