Zbuloni 5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet (FOTO) – AlpeGossip
Zbuloni 5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet (FOTO)

Zbuloni 5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet (FOTO)

Të themi të drejtën, nuk ndryshon gjë nëse ai është bërë synet apo jo. Ama, nëse nuk është bërë mund të shijoni disa “gjëra” ekstra…sigurisht, kjo varet edhe nga partneri.

Ama, debati nëse lëkura “shtesë” jep më shumë kënaqësi apo jo vazhdon të bëhet. Por të lëmë debatin dhe të shohim 5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është bërë synet. /Blitz.al/

The Face Off

The Nip and Tuck

The French Tickler

The Standing O

The Wiggle Room