Zbuloni çfarë duhet të bëni për ta nxehur sa më shumë jetën tënde seksuale – AlpeGossip
Zbuloni çfarë duhet të bëni për ta nxehur sa më shumë jetën tënde seksuale

Zbuloni çfarë duhet të bëni për ta nxehur sa më shumë jetën tënde seksuale

Në rast se po kërkoni t’i shtoni më shumë pasion dhe flakë jetës suaj seksuale, specialistët e dinë farë mirë se ç’duhet të bëni. Ideja është shumë e thjeshtë; për të përmirësuar situatën mos bëni seks.

Domethënë jo përgjithmonë. Thjesht zgjateni sa më shumë periudhën e të mos kryerit marrëdhënie. Studime të shumta kanë treguar se çiftet që jetojnë në largësi ose takohen vetëm fundjavave kanë një raport shumë më të kënaqshëm se ata që bashkëjetojnë. Jo për gjë, por të gjithë e dimë se gjërat shijojnë më shumë dhe jua dimë vlerën kur na kanë munguar për ca kohë.