Zbuloni këto truke masturbimi për këdo që ka një vaginë (FOTO) - AlpeGossip
Zbuloni këto truke masturbimi  për këdo që ka një vaginë (FOTO)

Zbuloni këto truke masturbimi për këdo që ka një vaginë (FOTO)

Mos u konfuzoni nga titulli, këto këshilla vlejnë për këdo. Kështu që hidhini një sy dhe na falenderoni pasi të keni bërë qejf apo mësuar diçka më shumë…

Si fillim rehatohuni, pozicioni i fluturës thonë se është më komodi për të bërë qejf si vetëm qoftë edhe në shoqërinë e dikujt.

Përdorni më shumë se një gisht, pasi kështu do të kuptoni çfarë ju pëlqen në atë moment.

Mos u fokusoni vetëm tek vagina. Në pjesën më të madhe të rasteve “shpërthimi” vjen nga kombinimi.

Përdorni mbathjet, pasi shpeshherë masturbimi sipër të mbathurave është më efektiv. Sidomos në disa ditë specifike.

Eksperimentoni, sepse askush nuk ka lindur i mësuar dhe askush nuk e ka ditur që në fillim çfarë i pëlqen