“ZERO TA BËJNË ÇMIMIN, UNË DUA TA FITOJ”/ Luizi: Kushdo që del nga këtu… – AlpeGossip
“ZERO TA BËJNË ÇMIMIN, UNË DUA TA FITOJ”/ Luizi: Kushdo që del nga këtu…

“ZERO TA BËJNË ÇMIMIN, UNË DUA TA FITOJ”/ Luizi: Kushdo që del nga këtu…

Luizi mbrëmjen e djeshme ka shprehur përpara banorëve se e vetmja gjë që do është të fitojë këtë sezon të Big Brother Vip edhe sikur çmimi final të zerohet.

Ai thotë se të gjithë banorët kur të dalin jashtë do të fitojnë shumë më shumë se aq.

“E kam thënë dhe tani e them që unë vetëm dua ta fitoj, sikur edhe zero ta bëjnë çmimin, dua vetëm ta fitoj. Kushdo që del nga këtu ka për të fituar shumë më shumë se aq, në të gjitha kuptimet.

Ajo shifër është shifër stimuluese as bëhet fjalë, se është gjithë ai lek,” tha Luizi.

Qetsori: Edhe unë kur fitova kam fituar shumë më mbrapa, nga mundësitë që më kanë ardhur etj.

Olta: Po prit o Luiz se do kalosh kalvare shumë