10 foto spektakolare që u shkrepën në momentin e duhur – AlpeGossip
10 foto spektakolare që u shkrepën në momentin e duhur

10 foto spektakolare që u shkrepën në momentin e duhur

Përpos një syri artistik dhe një aparati të mirë, kapja e momentit të duhur është ajo që e bën një fotografi thjesht të paparë. Në vazhdim kemi renditur 10 të tilla për ju:

Barack Obama gjatë fushatës presidenciale në 2012- ën

Eklipsi solar i 21 gushtit të 2017- ës

Një zhytje me kokë në festivalin e domates, Spanjë

Zbritje në Hënë

Një tjetër nga rubrika “s’është ashtu siç duket”

As këtu

Këtu jo e jo

I zoti qen dhe qeni njeri

Një bebush- kandil deti

dhee

Kate????