A janë penisët vizualisht të bukur? Femrat japin përgjigjet befasuese (FOTO) – AlpeGossip
A janë penisët vizualisht të bukur? Femrat japin përgjigjet befasuese (FOTO)

A janë penisët vizualisht të bukur? Femrat japin përgjigjet befasuese (FOTO)

Nëse burrat tërhiqen nga pamja vizuale e femrave, po femrat nga se tërhiqen tek meshkujt?

Nuk është mit tashmë që një femër lakuriq konsiderohet automatikisht seksi, ndërsa një mashkull shpeshherë konsiderohet i turpshëm apo i çuditshëm.

A ka të bëjë kjo me pamjen e secilit dhe a mund të thuhet pas këtij përfundimi shoqëror që penisi nuk është “simpatik”?

A janë penisët estetikisht të bukur? A janë tërheqës? A është pamja e tij frymëzuese e epshit të grave?

Kjo është e komplikuar, prandaj u është kërkuar disa femrave që të përgjigjen rreth pyetjes nëse e shohin penisin si vizualisht tërheqës.

Përgjigjet e tyre, me ermat dhe moshën përkrah:

Angelina, 20: Jo.
Emma, 29: Një penis i ngritur është me të vërtetë seksi për mua, por kjo nuk do të thotë që më pëlqejnë fotot nudo të meshkujve.
Serena, 31: Jo, unë mendoj se është i shëmtuar.
Harriet, 27: Peniset nuk duken veçanërisht tërheqëse. Ata janë në përgjithësi mjaft të çuditshëm. Disa janë më të bukur se të tjerët, por shumica janë mjaft të pakëndshëm për t’u parë.
Natalie, 26: Jo. Sipas mendimit tim, peniset janë një imitim i salciceve. Le të jemi të ndershëm, të gjitha gjenitalet në përgjithësi nuk janë veçanërisht të këndshme për t’u parë.
Alana, 37: Ndonjëherë.
Sarah, 30: Kur janë të shkrehur ata janë qesharakë dhe jo vizualisht tërheqës. Megjithatë, kur ata janë të ngritur ngjajnë bukur.
Laura, 27: Po dhe jo.
Jess, 24: Po më shumë se çdo pjesë e trupit të mashkullit.
Amy, 23: Mendoj se nuk mund t’i gjykojmë në aspektin fizik.