A JENI NJËRA PREJ TYRE? Ja gjashtë shenjat më pa takt të horoskopit – AlpeGossip
A JENI NJËRA PREJ TYRE? Ja gjashtë shenjat më pa takt të horoskopit

A JENI NJËRA PREJ TYRE? Ja gjashtë shenjat më pa takt të horoskopit

Në përgjithësi të gjithë kemi tendencën të predikojmë se nuk duhet të gënjejmë dhe në çdo moment duhet të themi vetëm të vërtetën. Por ka disa raste kur një e vërtetë është shumë e hidhur dhe dëmton më shumë se një gënjeshtër. Në këto raste mbase edhe duhet të “gënjejmë” për të mos i lënduar të tjerët, ose të mundohemi që ta shmangim thënien e drejtpërdrejt të së vërtetës. Por ka disa shenja të cilat kanë lindur për të thënë vetëm të vërtetën dhe të vërtetën edhe kur ajo rëndon më shumë se sa duhet.

Shigjetari

Shigjetarët janë të njohur për të treguar çdo gjë ashtu siç është, madje edhe kur kjo është gjëja e fundit që dëshironi. Ata e vlerësojnë ndershmërinë brutale dhe thjesht nuk e kuptojnë se ndonjëherë e vërteta e tyre dëmton ndjenjat e njerëzve të tjerë. Nuk ishte qëllimi i tyre për të lënduar, ata thjesht nuk kanë shumë takt ose ndjeshmëri. Nëse humbasin miqtë për shkak të hidhërimit të tyre, ata do të zënë miq të rinj shumë shpejt.

Dashi

Ata janë konfrontues, të pandjeshëm dhe brutalisht të ndershëm, që do të thotë se ata nuk do të ngurrojnë t’ju tregojnë çdo gjë. Janë gjithashtu impulsivë, kështu që ata do të thonë çfarëdo që u vjen në mendje para se të marrin parasysh efektin që do të ketë tek personi tjetër. Nëse një Dash ju jep mendimin e tyre të sinqertë, sigurohuni që ju jeni gati për të, sepse ata nuk do ta mbajnë ose zbutin atë. Nëse ju nuk e doni ndershmërinë e tyre, ju mund të dëshironi të përmbaheni në shtytjen e tyre për t’iu treguar se çfarë ata me të vërtetë mendojnë.

Demi

Demi është i sinqertë, sepse ata nuk mund të qëndrojnë duke jetuar nën një gënjeshtër – ajo merr shumë punë. Është më mirë të jesh i sinqertë se sa të kujtosh se çfarë thonë ata dhe të verifikojnë se dikush tjetër i përfshirë do ta mbështesë historinë e tyre. Ata nuk janë duke u përpjekur të jenë të rafinuar në atë që thonë. Fjalët e tyre janë aq të drejtpërdrejta saqë mund të dëmtojnë të tjerët. Nëse ata thonë diçka që është e ashpër, ata mund të shkojnë për një kohë të gjatë, ndoshta përgjithmonë duke mos ditur dëmin që shkaktoi.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë kritike për të gjithë, veçanërisht për veten e tyre. Ato nuk kanë aftësinë për ta përmbajtur apo anashkaluar të vërtetën, kështu që ato që thonë mund të dalin si të ashpra. Virgjëreshat vetëm po përpiqen të ndihmojnë. Si mund të përmirësoheni nëse nuk e dini qëllimin e dështimit tuaj? Një Virgjëreshë nuk do t’ju thoshte asgjë juve, që nuk do t’ua tregonin edhe vetes së tyre, dhe aty ku qëndron problemi. Ato nuk mund të ndihmojnë duke qenë tepër kritike. Nëse fjalët e tyre ju lëndojnë, Virgjëresha do të qëllojë veten në lidhje me të, por kjo nuk do të thotë se nuk do të ndodhë më.

Ujori

Përderisa Ujori nuk është një shenjë e ndjeshme, ata kanë tendencën që vetëm të nxjerrin gjithçka që mendojnë pa marrë parasysh se do të dëmtojë dikë. Ata nuk e ndiejnë nevojën që të mos tregojnë të vërtetat e ashpra. Nëse dikush lëndohet, Ujori nuk e kupton vërtet pse. Ata ishin duke ardhur nga një vend dashurie, vetëm se ata morën një rrugë të tërthortë dhe përfunduan në një vend të mizorisë dhe të së vërtetës brutale. Ujori supozon që ju do ta mirëkuptoni dhe do të jeni në gjendje për të bërë diçka .

Akrepi

Ata urrejnë gënjeshtarët, dhe pasi kanë tendencë të jenë intensivë për gjithçka, ata do të përkulen prapa për të qenë të ndershëm. Ndershmëria brutale është kur Akrepi përdor intuitën e tij me qëllim të keq sepse ata duket se instinktivisht e dinë saktësisht se çfarë të thonë për t’ju shkaktuar dhimbje. Mos i tradhtoni ose vidhni objektin e dashurisë së tyre, sepse zemërimi i tyre do t’ju drejtohet dhe fjalët e tyre janë vetëm një mënyrë që ata do të përdorin për t’ju lënduar.