“A KA GJË MË TË SHTRENJTË?” Ja si zgjodhën VIP-at të urojnë fëmijët e tyre për 1 Qershor (FOTOT) – AlpeGossip
“A KA GJË MË TË SHTRENJTË?” Ja si zgjodhën VIP-at të urojnë fëmijët e tyre për 1 Qershor (FOTOT)

“A KA GJË MË TË SHTRENJTË?” Ja si zgjodhën VIP-at të urojnë fëmijët e tyre për 1 Qershor (FOTOT)

Sot eshte nje ditë e veçantë për fëmijët, pasi ata sot kanë festën e tyre 1 Qershorin dhe urimet speciale për ta nuk kanë munguar.

Përfshire ketu edhe urimet e VIP-ave për fëmijët e tyre. Midis urimeve me lule, diell, gjëja më e shtrenjtë, ëngjëjt që na ngrohin zemrën… Alpe.GOSSIP ju sjell disa prej tyre.