A TREGON SHPUTA MADHËSINË E PENISIT? Ja çfarë thonë shkencëtarët – AlpeGossip
A TREGON SHPUTA MADHËSINË E PENISIT? Ja çfarë thonë shkencëtarët

A TREGON SHPUTA MADHËSINË E PENISIT? Ja çfarë thonë shkencëtarët

Ekziston një teori se gjatësia e shputës së këmbëve është edhe tregues i gjatësisë së penisit.

Shkencëtarët janë të bindur se nuk ka asnjë lidhje të ngushtë mes madhësisë së penisit dhe madhësisë së këpucëve.

Dr Jill McDevitt, eksperte e seksit në CalExotics shpjegoi se madhësia e penisit tuaj vjen kryesisht si rezultat i gjenetikës.

“Madhësia e penisit nuk lidhet ose parashikohet nga madhësia e shputës së këmbës ose ndonjë pjesë tjetër e trupit”, deklaroi ekspertja e seksit.

“Madhësia e penisit përcaktohet nga një kombinim i gjenetikës dhe faktorëve të mjedisit, kryesisht në mitër”, tha tutje ajo.