AKOMA NUK DIMË ÇFARË TË VESHIM/ Ja 20 kombinimet më frymëzuese nga street style në New York – AlpeGossip
AKOMA NUK DIMË ÇFARË TË VESHIM/ Ja 20 kombinimet më frymëzuese nga street style në New York

AKOMA NUK DIMË ÇFARË TË VESHIM/ Ja 20 kombinimet më frymëzuese nga street style në New York

Po, është ende super ftohtë dhe çdo ditë mbetemi përpara gardërobës me pyetjen në kokë: “Çfarë të vesh sot?”

Kjo e fundit pasohet nga të tjera pyetje si: “Mos dukem shumë e fryrë po të vesh këtë xhupin? Apo mos është shumë ftohtë për të veshur këtë pallton e bukur?”

Dilema, dilema dilema…ndërkohë nuk keni kohë gjithë ditën në dispozicion, pasi jeta iu thërret.

Mirëpo, 20 kombinimet e mëposhtme nga street style në New York ku momentalisht po mbahet “Java e Modës”, do ua lehtësojnë shumë mundimin!