AKSESORËT E PLAZHIT/ Ja çfarë duhet të ndryshoni sipas vajzave të ekranit… (FOTO) – AlpeGossip
AKSESORËT E PLAZHIT/ Ja çfarë duhet të ndryshoni sipas vajzave të ekranit… (FOTO)

AKSESORËT E PLAZHIT/ Ja çfarë duhet të ndryshoni sipas vajzave të ekranit… (FOTO)

Çanta e plazhit mbart brenda të gjithë aksesorët për të cilët kemi nevojë kur shkojmë me pushime.
Njërin nga këta aksesorë duhet ta ndryshoni dhe bëhet fjalë pikërisht për peshqirin e plazhit.

Në qoftë se deri sot kemi mbajtur peshqirë në formën e shezlongut, këtë vit një formë e re është përdorur nga shumë vajza të ekranit.

Bëhet fjalë për peshqirat në formë rrethore te cilët janë një aksesor shumë i përshtashëm sidomos për të shkrepur foto të bukura