NGA NUMRI I TË DASHURAVE QË KA PASUR NJËKOHËSISHT TE TATUAZHI PËR ISH-IN/ Luizi rrëfen detaje nga jeta personale – AlpeGossip
NGA NUMRI I TË DASHURAVE QË KA PASUR NJËKOHËSISHT TE TATUAZHI PËR ISH-IN/ Luizi rrëfen detaje nga jeta personale

NGA NUMRI I TË DASHURAVE QË KA PASUR NJËKOHËSISHT TE TATUAZHI PËR ISH-IN/ Luizi rrëfen detaje nga jeta personale

E kam bërë, se kam bërë”, ishte loja e radhës që Vëllai i Madh dha për banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Të vendosur përballë një monitori ku shfaqeshin situatat, me një tabelë në dorë ku në njërën anë shkruante e kam bërë dhe në tjetrën se kam bërë ata janë përgjigjur.