ALBI I DEDIKOI STATUS/ Tola kapet me Mikelën: Mos më bërtit mua, ule zërin – AlpeGossip
ALBI I DEDIKOI STATUS/ Tola kapet me Mikelën: Mos më bërtit mua, ule zërin

ALBI I DEDIKOI STATUS/ Tola kapet me Mikelën: Mos më bërtit mua, ule zërin

Mikela dhe Tolja kanë debatuar në studio për statusin që i kishte dedikuar Albi në rrjete sociale.

Bëhet fjalë për shprehjen “Ajo nuk është si të gjithë të tjerat, por duhet të jesh mashkull i duhur për të nxjerrë të vërtetën brenda saj.”

Për këtë nuk kanë munguar diskutimet në studio, ku Mikela ngriti zërin dhe Tolja i tërhoqi vëmendje.

Mikela: E kuptova.

Tole: E kuptove? Ti the ma ka thënë?

Mikela: Do më lësh të flas.

Tole: Jo nuk të lë fare. Çfarë po flet moj? E paske kuptuar.

Mikela: Më lër të flas moj vajzë.

Tole: Mos më ngri zërin mua. Ngrija kujt je mësuar.

Mikela: E kam parë statusin dhe i kam shkruajtur në inbox dhe më tha që ishte për mua. Ishte dita që lashë studion pasi u sulmova nga Bruno dhe Jurgeni.