Ami dhe Ermali paskan dy gjëra për të festuar! Pas Sias, shikoni çfarë bën djali i tyre (FOTO) – AlpeGossip
Ami dhe Ermali paskan dy gjëra për të festuar! Pas Sias, shikoni çfarë bën djali i tyre (FOTO)

Ami dhe Ermali paskan dy gjëra për të festuar! Pas Sias, shikoni çfarë bën djali i tyre (FOTO)

Festa e parë nisi që në mesnatë. Sapo kaloi ora 00:00 Sia bëri plot 3 muaj dhe kjo nuk mund të mos festohej me tortë. Tipike për vajza, rozë e me arush.

Kurse festa e dytë do vinte më vonë, gjatë ditës. Joeli mori diplomën e parë dhe Ami postoi një foto nga ceremonia e diplomimit.

“E morëm diplomën e parë”, shkruan Ami që ndoshta s`ka për ta harruar të sotmen as kur Joeli të marrë masterin.