Ami ju prezanton me “setin” më të ri të fëmijëve të saj. Ja si duken ata… (FOTO) – AlpeGossip
Ami ju prezanton me “setin” më të ri të fëmijëve të saj. Ja si duken ata… (FOTO)

Ami ju prezanton me “setin” më të ri të fëmijëve të saj. Ja si duken ata… (FOTO)

Para disa javësh familjes Mamaqi iu shtua një anëtare e re. Pasi ndanë lajmin e gëzuar në media Ami dhe Ermali u kujdesën që të mos e zbulojnë fytyrën e vogëlushes.

Por Ami nuk i ka rrezistuar tundimit dhe ka zbuluar pak nga fytyra e vogëlushes.

Ndërkohë Joeli dhe Sia janë duke u përgatitur për një set fotografik.