Ami shkon në tualet dhe trondit të gjitha femrat me atë që zbulon aty (FOTO) – AlpeGossip
Ami shkon në tualet dhe trondit të gjitha femrat me atë që zbulon aty (FOTO)

Ami shkon në tualet dhe trondit të gjitha femrat me atë që zbulon aty (FOTO)

Ami dhe Ermali, bashkë me dy fëmijët e tyre, ndodhen këto ditë në Vienë.

Nga atje Ami ka publikuar një foto në InstaStory, përmes së cilës përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

“Paradhoma e një tualeti normal në një qendër tregtare në Vienë”, shkruan Ami duke i lënë të gjithë pa fjalë me këtë kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël.