Anjeza Maja do të këndojë? Sqarohet e vërteta rreth projeksit të saj: Ajo do të jetë… (FOTO) – AlpeGossip
Anjeza Maja do të këndojë? Sqarohet e vërteta rreth projeksit të saj: Ajo do të jetë… (FOTO)

Anjeza Maja do të këndojë? Sqarohet e vërteta rreth projeksit të saj: Ajo do të jetë… (FOTO)

Dilema u zgjidh. E thamë që dje që Anjeza Maja do jetë pjesë e një projekti muzikor veror dhe sot po nxjerrim disa detaje. Bashkëpunimi do të jetë me çunat e Threedots, Klajdin e Brunon dhe Anjeza nuk do të këndojë. Ajo do të jetë imazhi i klipit, pra protagoniste e tij.

Një këngë e kënduar nga çunat e talentuar dhe me protagoniste një imazh si Anjeza, nuk mund të kishte më mirë.