Armina paska aq shumë talente sa nuk i mbajmë mend, por këtë të fundit nuk ja kishim zbuluar (VIDEO) – AlpeGossip
Armina paska aq shumë talente sa nuk i mbajmë mend, por këtë të fundit nuk ja kishim zbuluar (VIDEO)

Armina paska aq shumë talente sa nuk i mbajmë mend, por këtë të fundit nuk ja kishim zbuluar (VIDEO)

Armina Mevlani ka postuar një video në Instagram ku është duke kërcyer salsa dhe falenderon mësuesin e saj të kërcimit. Duket sikur e bën për passion, por edhe lëvizjet i paska mësuar mjaft mirë.

Nuk e dimë nëse po bën përgatitje për dasmën siç ajo ka paralajmëruar apo thjesht po
kalon disa orë në javë në sallën e kërcimit duke kërcyer salsa dhe e sheh atë si një hobi.