AS HAJDUTËT NUK DO TI GJEJNË/ 6 vendet ku duhet t’i fshihni gjërat tuaja me vlerë – AlpeGossip
AS HAJDUTËT NUK DO TI GJEJNË/ 6 vendet ku duhet t’i fshihni gjërat tuaja me vlerë

AS HAJDUTËT NUK DO TI GJEJNË/ 6 vendet ku duhet t’i fshihni gjërat tuaja me vlerë

Ndonjëherë të kesh para në shtëpi mund të jetë diçka e papërshtatshme. Por pyetja se ku mund t’i mbani nëse ndodh diçka gjatë kohës që ju nuk jeni në shtëpi? “Vështirësojani” punën hajdutëve për të mos gjetur gjërat tuaja me vlerë. I njëjti parim vlen edhe për bizhuteritë ose kartat që nuk i përdorni çdo ditë. Ju mbase keni disa vende të fshehta ku i vendosni gjithmonë, mirëpo sa të sigurta janë ato?

Ne do t’ju tregojmë një listë me vendet më mira për të fshehur gjërat tuaja me vlerë kur nuk jeni në shtëpi:

-Një lule me vazo është një ide e shkëlqyer për një zgjidhje afatgjatë.

-Pajisja që bëni lëngjet e frutave ka shumë hapësirë për të vendosur diçka të çmuar. Vetëm mos harroni ta nxirrni përpara se të bëni lëng.

– Një kuti ku vendosni mjetet e punës është gjithashtu një mundësi e mirë.

– Në vend që t’i vendosni gjërat tuaja të rëndësishme brenda orizit ose miellit, vendosini ato në një shishe jo të tejdukshme.

-Vendosni para në koshin e plehrave, mbulojeni me letër dhe vendosni një qese të rregullt plehrash. Letra e bën atë të duket sikur koshi është bosh.

-Kjo është një zgjidhje e mirë, sepse akush nuk do të shohë atletet tuaja të vjetra.