Aurela Gaçe shumë e dëshpëruar: Sëmundja nuk pyet a ke FËMIJË… – AlpeGossip
Aurela Gaçe shumë e dëshpëruar: Sëmundja nuk pyet a ke FËMIJË…

Aurela Gaçe shumë e dëshpëruar: Sëmundja nuk pyet a ke FËMIJË…

Këto ditë “Instagrami” është pushtuar nga fotot e regjisorit dhe profesorit të njohur të Fakultetit të Arteve në Prishtinë, Bekim Lumi, që prej dy vitesh është duke u përballur me sëmundjen e rëndë të kancerit.

Për këtë arsye kolegët e tij kanë organizuar një mbledhje fondesh për të ndihmuar regjisorin.

Thirrjes për ndihmë i është bashkuar edhe Aurela Gaçe e cila ka postuar adresën ku njerëzit mund të ndihmojnë Bekim Lumin dhe krahas postimit shkruan se sëmundja nuk pyet as për fëmijë e as për pozitë.

“Sëmundja nuk pyet, as nëse ke fëmijë as nëse je fëmijë, nuk njeh as pozitë”, shkruan Aurela.