“BASHKËSHORTIN E KAM NJOHUR DUKE MË…”/ Delinda Disha: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhvesh… – AlpeGossip
“BASHKËSHORTIN E KAM NJOHUR DUKE MË…”/ Delinda Disha: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhvesh…

“BASHKËSHORTIN E KAM NJOHUR DUKE MË…”/ Delinda Disha: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhvesh…

Ka nisur plot humor nata e parë e sezonit të katërt të spektaklit “Në kurthin e Piter Pan”. Aktorja e humorit Delinda Disha ka qenë e ftuara e parë, e cila nuk i shpëtoi pyetjeve “pikante”, që zgjodhi t’i përgjigjej me humor.

“Mua mami më ka thënë që burri jot është stilist të Klani. Po ai të vesh, edhe të zhvesh?”, e pyeti një nga fëmijët.

“Shiko zemra ime, unë bashkëshortin tim e kam njohur duke më veshur dhe duke më zhveshur në skenë, sepse ai është kostumograf. Po tani ka bërë pak ftohtë dhe vetëm më vesh, nuk më zhvesh”, u përgjigj Delinda.