“Bebi po vjen”/ Xhensila dhe Besi organizojnë festën e parë për fëmijën (FOTO) – AlpeGossip
“Bebi po vjen”/ Xhensila dhe Besi organizojnë festën e parë për fëmijën (FOTO)

“Bebi po vjen”/ Xhensila dhe Besi organizojnë festën e parë për fëmijën (FOTO)

Besi dhe Xhensila do të bëjnë festën e parë për vajzën e tyre. Çfarë bëhet pak ditë para lindjes? Si shumë prindër, ca të njohur e ca të panjohur, edhe Besi me Xhensilën do të bëjnë “Baby Shower”. Vetë Xhensila postoi një foto të ftesës duke mos sqaruar ndonjë gjë të madhe, por që nuk është as e vështirë për ta kuptuar. Një ftesë e verdhë e cila shkruan “Welcome” dhe poshtë Besi dhe Xhensila, shoqëruar me një foto të Xhensilës shtatzënë, nuk na bëjnë të mendojmë që tjetër veç kësaj.

Dhe mesa dimë nga dasma, kur vjen fjala për ceremoni Besi dhe Xhensila nuk kursehen me foto. Të ftuarit jo e jo.