"BËMAT E RIHANNËS"/ Punëson modele që i kanë vetullat njësoj me të - AlpeGossip
“BËMAT E RIHANNËS”/ Punëson modele që i kanë vetullat njësoj me të

“BËMAT E RIHANNËS”/ Punëson modele që i kanë vetullat njësoj me të

Nëse nuk jeni akoma të bindur mbi ‘bëmat’ e Rihannës atëherë këtu mund të zbuloni më shumë rreth saj.Në një intervistë me ET, artisti I vetullave të Rihannas Damone Roberts zbuloi se Riri ka një sjellje të vërtetë prej dive kur vjen fjala për rregullimin e vetullave të saj.

Mesa duket ai provon modele të ndryshme vetullash te modele të ndryshme dhe I dërgon foto Ririt që ajo të mund të vendosë se cilin stil vetullash dëshiron të shohë në fytyrën e saj. Sipas Damone për Met Gala-n e këtij viti Rihana dëshironte të ndriçonte pak vetullat e saj dhe për këtë një modele që ngjasonte me të erdhi dhe të ajo provuan modele të ndryshme vetullash për të parë se cilën donte Riri.