Bëni tatuazh në këtë vend dhe rrëmbeni vëmendjen e të gjithëve në plazh! – AlpeGossip
Bëni tatuazh në këtë vend dhe rrëmbeni vëmendjen e të gjithëve në plazh!

Bëni tatuazh në këtë vend dhe rrëmbeni vëmendjen e të gjithëve në plazh!

Mund t’i keni parë në Instagram, madje me gjasë edhe shoqet tuaja e kanë një tatuazh në këtë zonë, por nëse deri tani e keni neglizhuar, mbase duhet të filloni të konsideroni bërjen e një tatuazhi në zonën anësore të kafazit të kraharorit.

Ky tatuazh bëhet në zonën anësore të gjoksit dhe përveç të qenit mjaft modern, është intim dhe i papritur, fshihet fare lehtësisht, por është perfekt nëse doni ta nxirrni gjatë verës në plazh, apo me veshje të hapura në atë zonë.

Tatuazhet e vogla janë kryefjalë e 2018-ës. Nëse jeni fanatikë të vizatimeve në trup, tatuazhi anës gjoksit do të duket kaq bukur mbi lëkurën tuaj!

Dhe më e bukura është që shpimet në këtë zonë shoqërohen me dhimbje të papërfillshme.