BEYONCE DHE JAY-Z KËRCËNOHEN NGA VRASËSI/”Nëse shoh ndonjërin prej tyre do ta bëj…” – AlpeGossip
BEYONCE DHE JAY-Z KËRCËNOHEN NGA VRASËSI/”Nëse shoh ndonjërin prej tyre do ta bëj…”

BEYONCE DHE JAY-Z KËRCËNOHEN NGA VRASËSI/”Nëse shoh ndonjërin prej tyre do ta bëj…”

Vrasësi George Zimmerman po kërcënon yjet e muzikës Beyonce dhe Jay-Z  për shkak të dokumentarit të ri reperit ‘Trayvon Martin’.

George Zimmerman vrau adoleshentin e paarmatorsur Martin në vitin 2012.

“Nëse shoh ndonjërin prej tyre do ta bejë veten brenda një aligatori 4 metra të gjatë,”-i kërcënoi ai.

34 vjeçari dërgoi gjithashtu tekste kërcënuese për bashkë-producentin e Jay-Z, Michael Gasparro. Mesazhet ndaj Gasparro përfshinin adresën e tij të shtëpisë dhe se anëtarët e bandave po e kërkonin.

As Beyonce, as Jay-Z nuk janë përgjigjur ndaj kërcënimeve.

Zimmerman u akuzua për vrasjen e Warren në maj të viti 2012 në Seminole County, Fla.