Brunia simpatike i shpëton gjobës, i pabesueshëm shënimi që i lë polici bashkiak poshtë xhamit – AlpeGossip
Brunia simpatike i shpëton gjobës, i pabesueshëm shënimi që i lë polici bashkiak poshtë xhamit

Brunia simpatike i shpëton gjobës, i pabesueshëm shënimi që i lë polici bashkiak poshtë xhamit

Vajzat e bukura shpeshherë ia dalin t’u shpëtojnë telasheve edhe kur janë pas timonit.

Një rast i ngjashëm ka ndodhur me një brune simpatike e cila ka arritur t’i marrë mendjen një polici dhe të shpëtojë nga gjoba.

Ai i ka lënë një shënim poshtë xhamit dhe ajo është habitur kur ka e ka parë.

Brunia mori në dorë copën e letrës ku shkruhej:

Sot po të falim herë tjetër nëse nuk pajisesh me pullë apo vërtetim do merrni gjobë. Me respekt polici bashkiak!
Vajza ka rrëfyer se ka nisur të qeshë me këtë rast të pazakontë dhe ka vendosur ta ndajë publikisht me të tjerët.