FITOI LLOTARINË NË 17 VJEÇARE/ Bukuroshja i bën publikisht surprizën futbollistit shqiptar: A do të… (FOTO) – AlpeGossip
FITOI LLOTARINË NË 17 VJEÇARE/ Bukuroshja i bën publikisht surprizën futbollistit shqiptar: A do të… (FOTO)

FITOI LLOTARINË NË 17 VJEÇARE/ Bukuroshja i bën publikisht surprizën futbollistit shqiptar: A do të… (FOTO)

Fitoi llotarinë në moshën 17 vjeçare, bukuroshja i bën publikisht surprizën e papritur futbollistit shqiptar: A do të …

Jane Park, e cila mori vëmendjen e mediave në Britani, pasi fitoi një llotari të madhe që në moshën 17 vjeçare, ka postuar foto me nënkuptime sek suale ndaj futbollistit Florian Kamberi.

Park ka bërë një ëmbëlsirë në formë zemre me emrin Kamberi, ku thotë “martohu me mua”. Më pas ka postuar një foto tjetër ku shkruan nënkuptimin sek sual “BJ Queen”, që do të thotë “mbretëresha e sek sit or al”.

Kamberi është një futbollist që ka lindur në Zvicër nga prindër kosovarë. Ai luan në Britani për Hibernian FC, si sulmues.

Jane Park fitoi një llotari në moshën 17 vjeçare, dhe pak javë më parë tërhoqi vëmendjen e mediave kur ofroi pagesë për atë djalë që do t’i vinte për lidhje serioze. Ajo madje tha se llotaria e kishte bërë më pak të lumtur.