BURGOSET NËNA BEQARE/ Organizoi takimet e adoleshentes me burra të martuar për 350 dollarë – AlpeGossip
BURGOSET NËNA BEQARE/  Organizoi takimet e adoleshentes me burra të martuar për 350 dollarë

BURGOSET NËNA BEQARE/ Organizoi takimet e adoleshentes me burra të martuar për 350 dollarë

Një nënë beqare u arrestua pasi nxorri një adoleshente në takim me burra të martuar.

Monika Rachael Kelly, 21 vjeçe, u burgos në dhjetor të vitit të kaluar, pasi organizoi takimet e një vajze 14-vjeçare me burra të moshuar në hotelet Auckland në Zelandën e Re. Ajo i kërkonte burrave 350 dollarë për një natë.

Gjykata mori vendimin që Kelly të dënohet me dy vjet e gjysmë, ndonëse avokati mbrojtës Ron Mansfield u përpoq të apelonte për arrest shtëpiak, njoftoi NZ Herald.

Mansfield bëri apelin në shkurt dhe tha se mosha e re e Kelly duhej marrë në konsideratë, si dhe jetesa e saj e vështirë dhe përgjegjësitë për djalin e saj parashkollor.