Buzëkuqët e sezonit/ Zbuloni nuancat më joshëse – AlpeGossip
Buzëkuqët e sezonit/ Zbuloni nuancat më joshëse

Buzëkuqët e sezonit/ Zbuloni nuancat më joshëse

Mat apo me shkëlqim? Ngjyra klasike apo të guximshme? Ideja juaj për buzëkuqin perfekt mund të jetë e krijuar tashmë, por nga fotot e mëposhtme, mbase ndryshoni mendim. Këto janë ngjyrat e sezonit:

E kuqja e gjakut, e propozon një emër i madh i modës, Karl Lagerfeld

– Lajmin e mirë për ato që janë tek ngjyrat natyrale e sjell Chanel

Prapë një gjigand i modës, Dior me ultra Lively

Por e kemi edhe vjolën e fortë, për ato qe mbeten tek konvencionalja, u themi provoni një herë ndryshoni!

Ja dhe e adhurueset e ngjyrave të zbehta, mund ta gjejnë veten tek kjo Nude Vanilla

Prapë një e kuqe e bukur e fortë, këtë herë nga Givenchy

Një pastel mat vjollë e errët shihet me shumë vëmendje këtë sezon

Në listë gjejmë dhe nuancën Cream&Espresso për ato që janë tek kafja

Dhe ky mat Hungry pink duket mjaft interesant!