Çdo të dielë pushtojnë ekranet tona! Arditi i nxjerr “sekretin” koleges, sa vjeç është Andresa? – AlpeGossip
Çdo të dielë pushtojnë ekranet tona! Arditi i nxjerr “sekretin” koleges, sa vjeç është Andresa?

Çdo të dielë pushtojnë ekranet tona! Arditi i nxjerr “sekretin” koleges, sa vjeç është Andresa?

Andresa Ambrosio është dora e djathtë e Ardit Gjebreas në të “Dielën Shqiptare”.

Si një ndër emisionet më të ndjekura në Shqipëri, Andresa tashmë është një shqiptare e vërtetë.

Pavarësisht se ka akoma probleme me gjuhën shqipe, ajo është e dashuruar pas vendit tonë dhe si duket s’ka ndërmend të largohet.

Por sa vjeç është Andresa?

Gjatë emisionit të sotëm, Arditi e pyeti live atë për moshën dhe ajo pa asnjë problem, tha të vërtetën.

E bukura e të “Dielës Shqiptare”, Andresa është 33 vjeç por s’duket asnjë ditë më shumë se 23 vjeç.