ÇFARË NDODHI? Agravon sherri mes Gracianos dhe Romeos: I kam aq këllqe… – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Agravon sherri mes Gracianos dhe Romeos: I kam aq këllqe…

ÇFARË NDODHI? Agravon sherri mes Gracianos dhe Romeos: I kam aq këllqe…

Romeo dhe Graciano nuk kanë lënë pas debatet e pakënaqësitë e zhvilluara në primen- e së shtunës. Romeo e konsideron ndërhyrjen e Gracianios një grusht që iu dha atij, por këtu përfshihej edhe reagimi gjatë prime-t.

Ata kanë debatuar me tone të larta zëri, teksa qëndronin në verandë.

Romeo: Të thashë rri rehat o bro, se me mua je xhan.

Graciano: Situatën e keqkuptova.

Romeo: Kshu është kur flet pa u menduar. Kur flet vetëm për vëmendje keqkuptohesh.

Graciano: Ti vazhdon kapesh ende tek e para. Vazhdon i mëshon vetëm prime-t të parë. Unë u keqkuptova prime-n e parë, e pranova, se i kam aq këllqe.

Romeo: Më dëgjo, të lutem. Nuk kam as nerva as frymë. Të thash mos e vrit mendjen, lëre këtë bisedë. E lash as ta përdora as ta bëra.

Graciano: Dhe jam shumë dakord.

Romeo: Ti ke pasur debatet e tua dhe unë nuk jam futur.

Graciano: S’di gjë.

Romeo: Në rregull ta kthejmë ndryshe. Kam ndërhyrë në debatet tua?

Graciano: Po e ke bërë në mënyrat e tua. Më ke thënë por çfarë thua mo, pse flet kështu

Romeo: Nuk është qëllim ajo atje? Nuk është grusht? Ajo që më bëre në prime nuk është grusht?!

Graciano: Djali, pse i zmadhon gjërat. Nuk është grusht.

Roemo: Çfarë e quan ti?

Gaciano: Atë ditë, dy ditë, ti ishe i prekur për situatën që kishte ndodhur me Vesën.

Romeo: Dhe ti më vure shkelmin.

Graciano: Nuk të vura shkelmin. Më lër ta mbaroj. Para pak më the që më ke përdorur situatat, por e ke bërë.