ÇIZMET ME SISTEM NGROHJEJE/ Rezistente ndaj ujit dhe me temperatuta të nxehta (FOTO) – AlpeGossip
ÇIZMET ME SISTEM NGROHJEJE/ Rezistente ndaj ujit dhe me temperatuta të nxehta (FOTO)

ÇIZMET ME SISTEM NGROHJEJE/ Rezistente ndaj ujit dhe me temperatuta të nxehta (FOTO)

Vetëm në kohë për dimër, Jimmy Choo ka zbuluar çizmet që mbajnë këmbët tuaja të ngrohta përgjatë gjithë dimrit të quajtura Voyager.

Voyager është projektuar në partneritet me teknologjinë e këpucëve Zhor-Tech.

Çizmet mbajnë një shtesë të ngrohtë që arrin temperaturën nga 25-45 gradë.

Sipas faqes së internetit të markës, këpucët janëtë dizanjuara për të qëndruar të ngrohta deri në 8 orë, në bazë të kushteve të motit jashtë.

Në mënyrë që të përdorni funksionin e ngrohjes, së pari duhet të karikoni këpucët. Këpucët kanë një vend USB-je të fshehur në pjesën e pasme.

Shtresa e nxehtë kontrollohet me valë nga një aplikacion i lëvizshëm, që mund ta keni edhe në telefonin tuaj ndaj mund ta rregulloni temperaturën në bazë të preferencës suaj.

Gjithashtu këpucët janë rezistente ndaj ujit dhe kushtojnë 1795 dollarë.