Dalin fotot, çfarë ka bërë në këto vite mungesë Aida Shtino (FOTO LAJM) – AlpeGossip
Dalin fotot, çfarë ka bërë në këto vite mungesë Aida Shtino (FOTO LAJM)

Dalin fotot, çfarë ka bërë në këto vite mungesë Aida Shtino (FOTO LAJM)

Moderatorja e njohur e ekranit shqiptar, Aida Shtino prej disa vitesh është zhdukur nga media.

Nga suksesi i “Njerëz të humbur”, Aida zgjodhi të “zhdukej” nga media për t’ju kushtuar djalit të saj.

Pas një rikthimi në një intervistë në Top channel, Aida Shtino ka treguar mës shumë mbi jetën personale dhe punën.

Shtino tha se kjo periudhë shkëputje 3-vjeçare “ishte pushim, analizë me veten time dhe një lloj reflektimi”.

Në galerinë e bashkëngjitur lajmit mund të shihni foto nga Instagrami i saj ku vërtetohet edhe njëhër se Shtino ka zgjedhur ti përkushtohet vetes dhe familjes së saj.