DEBAT NË “BBVIP”/ Romeo: Atë vetullën lart, me mua mos e bëj. Jetmiri: Po çfarë është kjo mënyrë të foluri… – AlpeGossip
DEBAT NË “BBVIP”/ Romeo: Atë vetullën lart, me mua mos e bëj. Jetmiri: Po çfarë është kjo mënyrë të foluri…

DEBAT NË “BBVIP”/ Romeo: Atë vetullën lart, me mua mos e bëj. Jetmiri: Po çfarë është kjo mënyrë të foluri…

Veprimi i Julit me leximin e zarfit pa lejen e produksionit ka shkaktuar shumë debate në shtëpi. Ish-fituesi i “BB3” pretendon se Juli ka thyer rregullat e formatit dhe fakti që shumë nga banorët nuk reagojnë e bën atë nervoz.

Pikërisht për këtë arsyeje ai ka pasur edhe një përplasje me Romeon. Edhe pse natën që hyri në shtëpi ai shprehu simpatinë e tij për lojën e Romeos, mes dy banorëve nuk kanë munguar tonet e larta.

Debati:

Romeo: Dhe atë vetullën përpjetë dhe atë volumin me mua mos e bëj më.

Jetmiri: Ou! Pse?

Romeo: Mos e bëj më duke përdorur situatën e Julit.

Jetmiri: Po ti po e amniston atë sjellje

Romeo: Po lërë atë se unë bëj çfarë të dua, po ti mos e bëj më atë me mua

Jetmiri: Po pse?

Romeo: Po se dua unë pra mos e bëj, me mua mos e bëj gangon jo luani, jo origjina

Jetmiri: Po çfarë është kjo mënyrë e të folurit mos e bëj këtë me mua po ti pse po e bën. Qetësohu mos më hajde mua ashtu