NË MUAJT E FUNDIT TË SHTATËZËNISË/ Ajola Xoxa duke punuar deri në orën 3 të mëngjesit bashkë me Noizyn – AlpeGossip
NË MUAJT E FUNDIT TË SHTATËZËNISË/ Ajola Xoxa duke punuar deri në orën 3 të mëngjesit bashkë me Noizyn

NË MUAJT E FUNDIT TË SHTATËZËNISË/ Ajola Xoxa duke punuar deri në orën 3 të mëngjesit bashkë me Noizyn

Ajola Xoxa nuk është tërhequr asnjë moment nga puna e saj pavarësisht shtatzënisë apo orarit. Ajo së fundmi po zhvillon pasionin e saj si regjisore ne disa klipe muzikore dhe më i fundit ka qenë ai i reperit Noizy në bashkëpunim me Ghali.

Tashmë që gjithçka ka përfunduar, bashkëshortja e kryetarit të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka treguar se puna për klipin ka zgjatur deri në orët e vona por ndonëse ora shënonte 3 e mëngjesit dhe Ajola është në pritje të ëmbël nuk është tërhequr nga detyra e saj por i ka qendruar asaj në kokë orar pa orar.