DHJETË MODELE MATTE/ Thonjtë tuaj do t’i dashurojnë – AlpeGossip
DHJETË MODELE MATTE/ Thonjtë tuaj do t’i dashurojnë

DHJETË MODELE MATTE/ Thonjtë tuaj do t’i dashurojnë

Nëse dëshironi të shkëputeni për pak kohë nga llaku vezullues ne kemi disa modele matte shumë të veçanta. Sekreti? Eksperimentoni me sa më shumë dizajne intriguese dhe forma interesante të thonjve.

Më poshtë keni 10 ide të këndshme:

Forma gjeometrike

Iluzion optik

Abstraksion

Neutralë

Mermer

Delikatesë

Ndërthurje e dy ngjyrave

Thellësi oqeani

Art asimetrik

Thonj rrëzëllitës