“MOS E REFUZO”/ Einxhel për Arbrin: Mbase më pëlqen, por nuk është vendi – AlpeGossip
“MOS E REFUZO”/ Einxhel për Arbrin: Mbase më pëlqen, por nuk është vendi

“MOS E REFUZO”/ Einxhel për Arbrin: Mbase më pëlqen, por nuk është vendi

Pas spektaklit të së martës mbrëma, Beniada dhe Einxhel kanë gjetur pak kohë të diskutojnë me njëra-tjetrën.

Beniada e ka këshilluar Einxhel që të afrohet më tepër me Arbrin dhe mos t’i refuzojë momentet kur ai kërkon shoqërinë e saj.

‘’Mos e refuzo kur ai kërkon të afrohet, kushtoi pak më shumë vëmendje’’,- tha ajo.

Pas kësaj këshillë ishte Einxhel ajo e cila deklaroi se pëlqimi nda Arbrit është egzistent por mbase uk është as koha dhe vendi për të krijuar diçka më shumë mes njëri-tjetrit.

‘’Mbase më pëlqen vërtetë por nuk është as koha as momenti.